Dobrodošli
HOTEL AMICUS

Tradicija, mirisi i okusi hercegovine, porodično okruženje doveli su apartHotel Amicus na najviše pozicije bosanskohercegovačke scene. Naš hotel će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja. 12 godina turizma ostale su upakovane i očuvane u iskustvima i sjećanjima mnogobrojnih turista koji su sa uživanjem odmarali u našem hotelu! Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično okruženje i relaksacija – dobro nam došli!

Nalazimo se pored magistralnog puta M17, na samom sjevernom ulazu u grad Mostar, na raskrsnici puteva Dubrovnik-Mostar-Sarajevo. Za samo par minuta vožnje dolazite do samog centra grada mostara, starog grada i starog mosta i svih ostalih znamenitosti! Hotel posjeduje 19 apartmana, restoran kapaciteta 50 osoba, veliku terasu takodjer kapaciteta za 50 osoba, 50 parking mjesta, vanjski bazen, besplatan WiFi, te videonadzor kompletnog hotela!

Dobrodošli
HOTEL BLAGAJ

Hotel Blagaj se nalazi u središtu Blagaja, turističkog središta u blizini Mostara. Ukupan smještajni kapacitet je 60 ležaja sa pomoćnim krevetima. U to uključujemo 27 klasičnih soba i 3 delux sobe sa predsobljem. Sve smještajne jedinice u ovom novoizgrađenom objektu su opremljene sa wi-fi, klima, kablovska tv itd. Za sve goste imamo osiguran parking. U sklopu hotela je i moderno opremljen restoran sa cca 60 mjesta u kome naši gosti mogu uživati u domaćim i internacionalnim specijalitetima.

Hotel Blagaj nudi komforan smještaj u svojih trideset soba ukupno. Od toga nudimo dvadeset sedam klasičnih soba i tri luksuzne sobe sa predsobljima. Namještaj je jako udoban i sve sobe su klimatizirane. Do soba se lako može doći sa recepcije uz pomoć lifta.


Domaćim i stranim gostima preporučujemo da kušaju veliki izbor jela koja se spremaju na tradicionalan način već dugi niz godina uz kvalitetnu uslugu osoblja. Od gastro ponude izdvajamo razna predjela, jela sa roštilja, kao i naše tradicionalne deserte.


Blagaj je naselje u Hercegovini, u južnom dijelu Bosne i Hercegovine, 7 km južno od Mostara i turističko je središte. U blizini Blagaja je izvor rijeke Bune koji predstavlja najveći kraški izvor u Evropi. Pored izvora Bune nalazi se čuvena sufijska tekija..


HOTEL AMICUS

HOTEL AMICUS

HOTEL BLAGAJ

HOTEL BLAGAJ

Simbioza naših hotela i apartmana predstavlja kulminaciju višegodišnje tradicije održavanja kvalitete i usluge

Hoteli su veoma poznati po organiziranju kongresa, seminara, savjetovanja i drugih skupova. Ukoliko se odlučite organizirati seminar ili konferenciju kod nas želimo vas informirati da je sala opremljena odgovarajućom opremom i pomagalima za održavanje skupova (flip chart table, ozvučenje, projektorima sa platnom, wifi internet, laptop...).

Naš hotelski restorani već tradicionalno organiziraju vjenčanja i svadbe u svom ugodnom ambijentu. Sve što trebate je donijeti popis svojih gostiju, a naše stručno osoblje rado će Vam pomoći sa svakim detaljem Vaše proslave. Naše osoblje će se potruditi da taj najsretniji čin u vašem životu bude nezaboravan. Možemo vam takođe pomoći u odabiru cvjetne dekoracije, fotografa, muzike kao i svedbenog menija. Pored svadbi organiziramo svečane ručkove, rođendanske proslave te razne zabave..